Услуги

ZChef e първата кухня в България, която приготвя разнообразна и вкусна храна, съобразена с изискванията на Зоновото хранене и я доставя директно до Вашия дом или офис.

Ние сме наясно, че свободното Ви време е ценно и ограничено, затова предлагаме следните услуги, съобразени с персоналните Ви нужди:

1. Приготвяне и доставка на цялостно стандартно дневно меню

2. Приготвяне и доставка на цялостно дневно меню без глутен и без млечни продукти

Менютата а съобразени с броя на блоковете, които всеки клиент трябва да консумира и включва общо пет хранения – закуска, следобедна закуска, обяд, вечеря и късна вечеря.

Менютата се доставят между 9.30 и 11.30 часа през делничните дни, а ако нашата кухня се намира на удобно за Вас място, бихте могли да получавате храната си от нас и да не ползвате услугите на доставка.

3. Приготвяне и доставка на обяд и следобедна закуска

Обядът и следобедната закуска са най-трудни и неудобни за изпълнение за всички, които са избрали да се хранят в съответствие със Зоната. ZChef предлага доставка на обяд и следобедна закуска, съобразени с необходимия за Вас брой блокове.

Тази опция за доставка на храна се превърна в последващ избор на наши дългосрочни клиенти, които усвоиха приготвянето на храната в къщи и чрез нея обезпечават двете дневни хранения извън дома или в офиса.

4. Асортимент от едноблокови сладки и солени зонови изкушения

5. Зонови консултации, режими и пакети

- Пакет "Запознаване със Зоната". Подходящ за всеки, който не би могъл да отдели време да се запознае с живота в Зоната или е срещнал трудности в пълното разбиране на книгите на Д-р Бари Сиърс. Препоръчваме тази услуга и на всеки, който би искал да започне хранене със ZChef, за да бъде наистина наясно какво е Зоната и как бихме могли да сме полезни.

- Пакет „Усвояване на Зоновото готвене“ с една консултация. Услугата е подходяща за Вас, ако сте щастливец, който е убеден в ползите да живееш в Зоната и бихте могли да отделите достатъчно време за самостоятелно приготвяне на храната за семейството си или бихте искали да персонализирате режима, спрямо собствените си нужди и предпочитания. Този пакет е полезен на тези, които са добре запознати с режима и имат нужда от някой, който да им даде инструменти и разяснения за неговата специфика, както да им предложи съвети и да помогне при трудностите, които могат да срещат в ежедневието си.

- Пакет „Усвояване на Зоновото готвене“ с четири индивидуални консултации. Освен всичко гореописаното в графика, на нашите срещи ще можем да разработваме заедно рецепти, както и да получавате готови такива. Ще отговаряме на всички въпроси, които са се появили в периода на самостоятелното Ви приготвяне на храната. И не на последно място – можете да разчитате на мотивация и подкрепа за Вашата промяна в навиците и начина Ви на живот.

- Пакет „Зоната-началото“. Пакетът е разработен за тези, които не са от гр. София или не биха могли да се възползват от приготвената от нас храна. Той предлага разработено седемдневно меню с точни грамажи и лесен начин на приготвяне. Към този пакет можете да добавите меню за втора седмица.

- Онлайн консултации.

За всеки готвач, ресторантьор трудностите пред които е изправен всеки ЗОНУВАЩ са неразбираеми.

Да смяташ грамажи с лекота, да измислиш и си представиш ястието по зададени грамажи е призвание и лекота.

И когато един ресторантьор вярва, разбира и живее в ЗОНАТА, логично продължение на нещата е да се стигне до ЗОНОВА КУХНЯ.


Copyrights © 2017 Z-Chef.bg. All Rights Reserved.
Developed by