Интервю с Ивелин Михайлов - Мениджър доставки Z-Chef

Интервю с Ивелин Михайлов - Мениджър доставки Z-Chef

 

  1. Представи се с няколко думи.

Иво: - Казвам се Ивелин Михайлов. На 27 години съм и съм мениджър доставки в Z-Chef. Отговарям освен за доставката, но и за издаването на храната. След порцирането до стигането на адреса. От 1 година работя за компанията. Започнах, като доставчик, но бързо Катя забеляза потенциала в мен и заех длъжността, която изпълнявам в момента! 

  1. Храниш ли се Зоново ?

Иво: - Храня се само с дневното меню, за да имам максимална ефективност на тялото, добра концентрация и тонус в работния процес!

  1. От далеч се вижда усмихнатият екип, кажете ни тайната !

Иво: - Тайната е, че Катя събра страхотни хора на едно място! Тя буквално се грижи за всички нас! Много сме сплотени, освен колеги ние сме и приятели! Как да не идваш с удоволствие на работа?

  1. Как успяхте да спечелите доверието на толкова клиенти само за година ? Светльо спомена в предишното интервю, че се хранят около 150 човека.

Иво: - Вече са 170 човека. Стараем се клиентите да са доволни. Гледаме да им угодим, харесват ни. Всеки трябва да опита нашите услуги, нямаме оплаквания и разочаровани клиенти! Не винаги всичко е толкова хубаво колкото изглежда, но при нас е!

  1. Освен да разпределяш екипа си, ти също така извършваш с тях доставки.

Иво: - Да, искам да се запознавам с клиентите и да получавам обратна връзка от тях. Искам да добавя, че при нас има пълна анонимност. Клиентите могат да бъдат спокойни, че ще запазим конфиденциалност!         

За всеки готвач, ресторантьор трудностите пред които е изправен всеки ЗОНУВАЩ са неразбираеми.

Да смяташ грамажи с лекота, да измислиш и си представиш ястието по зададени грамажи е призвание и лекота.

И когато един ресторантьор вярва, разбира и живее в ЗОНАТА, логично продължение на нещата е да се стигне до ЗОНОВА КУХНЯ.


Copyrights © 2017 Z-Chef.bg. All Rights Reserved.
Developed by