Интервю с Вяра Христова

Интервю с Вяра Христова

  1. Представи се с няколко думи.

Вяра: - Казвам се Вяра, на 27 години съм. Заминавам се с комуникацията с клиентите на Z-Chef, с обратната връзка спрямо тях. Грижа се за комфорта и въпросите им или казано по друг начин -  вдигам денонощно служебния телефон на компанията! Искам да добавя, че пазим пълна конфиденциалност спрямо клиентите ни. J

  1. Какво ти дава Z-chef, има ли нещо, което промени в теб бранда?

Вяра: - Z-Chef промени много неща в мен! Z-Chef ми дава всичко това, което нито едно работно място не е успявало да ми даде в момента! От както се запознах с Катя, свалих 18кг. Z-Chef мога да го пиша, като сбъдната мечта!

  1. Храниш ли се Зоново ?

Вяра: - Храня се Зоново, от както работя в компанията, всъщност аз така се запознах с Катя! Дойдох на консултация и започнахме да работим съвместно. Свалила съм, храня се по този начин и не мисля никога да спирам, не мога да си представя да се храня по друг начин. Зоната е моят начин на живот!

  1. Как успяхте да спечелите доверието на толкова клиенти само за година ?

Вяра: - Доверието го спечелихме постепенно. Да не кажа 100% , но 99% от хората ни вярват наистина. Режима е най-хубавото нещо, което човек може да направи за себе си и, ако има възможност да си го подари, трябва да го направи! Първите резултати идват още първата седмица – начина, по който се чувстваш. Живота ти се променя, събуждаш се и нямаш търпение да отвориш плика с храната, виждаш как се храниш и как отслабваш! Имаме клиенти, които ни се обаждат само, за да ни чуят как сме! Определено спечелихме доверието на нашите клиенти!

  1. Какъв % от клиентите ви постигат желаните резултати и има ли някой, с когото не се е получило и се е отказал?

Вяра: - На база опита, който имам тук, нямамe човек без резултати. Всички имат резултати, зависи колко е голям стимулът им, зависи дали има нарушения спрямо режима. Ако следват указанията ни нямаме човек без резултати! Най-големи резултати имат хората, който имат най-близка комуникация с нас! Винаги препоръчваме среща с Катя, защото консултацията дава на хората възможност да се запознаят с режима и предимствата му. Тези хора имат по-дълъг живот в самата Зона! Не знам как да го пресъздам, но чувството, когато телефонът звънне и отсреща чуеш - ,,Благодаря ви, променихте ми живота‘‘…Не мога да опиша какво е да се срещнеш с Катя, да я видиш, да я чуеш как говори… Ще прозвучи много самохвално, но хората наистина ни обичат, а ние даваме всичко за тях.. Намаляването на килограмите е най-малкото, което ти се случва, ти си променяш живота със Зоната! Знам аз как се чувствах, когато се запознах с Катя, в какво състояние съм била, как не съм вярвала в нищо и в никой. В един момент я срещаш и тя ти показва как можеш и буквално те вдига от нищото! Благодаря на Катя, наистина!

  1. Може ли да ни разкажеш твоята лична история?

Вяра: - Преди 3 години ми изготвиха режим, с който за 3 седмици свалих 15кг. Винаги съм работила по много часове и не усетих, че не се храня. Хранех се само с месо и салати. Получих смъкване на бъбрека, което означава, че бъбрека е откачен… нямах абсолютно никакви мазнини около него, ако не бях отишла на доктор по други причини, буквално той щеше да падне…Насрочиха ми две операции и ми закачиха бъбрека, тогава качих 5кг, след известно време ми се объркаха хормоните и качих още 25кг за 1 месец. И в един момент от 54кг, станах 90кг, за много малък интервал от време… Предполагам си представяте как съм се чувствала и какво означава за едно момиче тази промяна в тялото. Никога не съм си представяла, че някога ще тежа толкова. Запознах се с Катя, за един месец свалих 6кг, за половин година общо 16кг, в момента съм 74кг и искам да стана 59кг! Никога няма да спра да се храня Зоново и не само заради килограмите, а за начина, по който се чувствам. Човек, който е бил в Зоната, никога няма да пожелае да излезе от нея!

Естетическите резултати не са най-важното! Имаме много здравословни подобрения с хора, които са се борили с години да коригират здравето си, много често проблеми с кръвното налягане, чернодробни проблеми, хора като мен с бъбреците… всичко влиза в нормите си! Тонизираш се, ставаш бодър, свеж! Искам да кажа на всички хора да си вдъхнат надежда за ново начало! Също така искам да кажа на всички наши клиенти, че всеки един от тях ни е докоснал и сме безкрайно щастливи, че се познаваме!

 

За всеки готвач, ресторантьор трудностите пред които е изправен всеки ЗОНУВАЩ са неразбираеми.

Да смяташ грамажи с лекота, да измислиш и си представиш ястието по зададени грамажи е призвание и лекота.

И когато един ресторантьор вярва, разбира и живее в ЗОНАТА, логично продължение на нещата е да се стигне до ЗОНОВА КУХНЯ.


Copyrights © 2017 Z-Chef.bg. All Rights Reserved.
Developed by