Интервю със Светослав Михайлов - Мениджър Z-Chef

Интервю със Светослав Михайлов - Мениджър Z-Chef

1.Представи се с няколко думи.

Светльо: - Казвам се Светослав Михайлов. От завършването ми в училище съм преминал през всички звена в ресторантьорския бранш. Бил съм пицар, готвач, барман после управител. Имах собствен бизнес 3 години. Един ден се появи идеята за и всичко тръгна в правилната посока!

  1. Какво ти дава Z-chef, има ли нещо, което промени в теб бранда?

 Светльо: -  Да… Z-chef ми дава едно различно усещане за начинa на живот… за хората. Никога не съм  бил по режимите и диетите, но Z-Chef промени възгледите ми за здравословното хранене. Бранда тръгна от нищото! Виждам как израства и в мен се поражда чувство на удовлетворение и щастие!

  1. Храниш ли се Зоново ?

Светльо: - Да, бях скептичен от начало. Беше ми много интересно. Започнах и ефекта беше поразителен. След, което прекъснах по стечение на обстоятелствата.. роди ми се детенце, летях напред назад и въобще главата ми не се сещаше за храна, но въпреки дългия период на прекъсване, режима оказа доста дълготраен ефект върху мен и след това видях минусите от това да не се храня правилно. Върнах се отново в Зоната и се чувствам прекрасно!

  1. От далеч се вижда усмихнатият екип, кажи ни тайната !

Светльо: - Тайната е в ранното ставане (смее се) . Храната се приготвя в щастлива атмосфера. Хората, с който работим в момента всичко се получава. Това е желаният екип!

  1. Как успяхте да спечелите доверието на толкова клиенти само за година ?

Светльо: - С дългогодишен опит в работата с клиенти и техните желания, успяхме да съчетаем всичко с правилните хора, подбора на продукт и изготвянето на цялостният компонент, като нашето име и ястия.

  1. Колко човека с хранят със Z-Chef?

Светльо: - Около 140 човека. Доста от хората тръгват да се хранят с идеята, че само ще отслабнат, с времето виждат, че ефекта не е само визуален, чувстваш се по-щастлив,усмихваш се по-често, прилива на енергия идва отново…

  1. Какви са целите на Z-Chef за 2019?

Светльо: - Винаги се целим колкото можем по-нависоко. Имаме няколко мечти – да предлагаме храна, която да бъде достъпна по търговската мрежа. Нови технологии, които запазват всички полезни вещества. Търсим и локация, където хората могат да идват и да се хранят Зоново при нас!

За всеки готвач, ресторантьор трудностите пред които е изправен всеки ЗОНУВАЩ са неразбираеми.

Да смяташ грамажи с лекота, да измислиш и си представиш ястието по зададени грамажи е призвание и лекота.

И когато един ресторантьор вярва, разбира и живее в ЗОНАТА, логично продължение на нещата е да се стигне до ЗОНОВА КУХНЯ.


Copyrights © 2017 Z-Chef.bg. All Rights Reserved.
Developed by