За нас

Добре дошли в сайта на ZChef!

Тук, заедно ще поставим началото на Вашия път към Зоната – здравословен хранителен режим,  който подобрява хормоналния баланс на организма. С него лесно ще свалите излишните килограми и ще изчистите емоционалните токсини, които пречат да поемете в правилната посока към собствената си добра кондиция, тонус и живот, изпълнен с удовлетворение и лекота. 

ZChef ще Ви помогне да достигнете и да останете в Зоната не само за ден или два, а за постоянно и без „йо-йо“ ефект, ще настрои хормоналния Ви часовник да работи с безпогрешна точност и ще превърне храненето в много повече от необходимост или рутина – във Ваш приятел и лечител, в най-естествения източник на сила и пълноценен живот.

ZChef e първата и единствена кухня в София, която приготвя храна, съобразена с изискванията на зоновото хранене и я доставя директно до Вашия дом или офис. Ние ценим Вашето време и готвим вместо Вас като ежедневно Ви осигуряваме качествено и разнообразно зоново меню.

ZChef е Вашият личен готвач, който с професионализъм и разбиране ще превърне хранителните продукти в доставчик на удоволствие, здраве и тонус. Нашата цел е да Ви помогнем  да премахнете от себе си всичко излишно – килограми, мазнини и замърсявания, да повишите физическата ефективност и качеството на живота си.

За всеки готвач, ресторантьор трудностите пред които е изправен всеки ЗОНУВАЩ са неразбираеми.

Да смяташ грамажи с лекота, да измислиш и си представиш ястието по зададени грамажи е призвание и лекота.

И когато един ресторантьор вярва, разбира и живее в ЗОНАТА, логично продължение на нещата е да се стигне до ЗОНОВА КУХНЯ.


Copyrights © 2017 Z-Chef.bg. All Rights Reserved.
Developed by