2.11.20 г. / понеделник/
ОБЯД
Крем супа от коприва с нискомаслен кашкавал „Добрев“
Салата айсберг с пълнозърнести фусили, чери „Кампари“, копър и сьомга дресинг
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Печена ябълка с моцарела и кашу
ВЕЧЕРЯ
Вариация на гръцка мусака с мляно телешко месо, патладжан, тиквичка, идея картоф и бешамелена заливка
КЪСНА ЗАКУСКА
Пастърма с кашу и бяло грозде
3.11.20 г. / вторник /
Къпиново кисело мляко с овесени трици, кокос и финал от чия.
ОБЯД
Зоново телешко варено
Селска салата с домати, печени чушки, царевица и натрошено сирене
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Мус от тиква с нискомаслена извара, планински мед, орехи и финал от моркови и ябълка
ВЕЧЕРЯ
Огретен от броколи и батати, нискомаслено сирене и преобладаващи белтъци, завършен със сусам
КЪСНА ЗАКУСКА
Бисквити от тиквички на пара, моцарела – лайт, пармезан и лек пикантен акцент
4.11.20 г. / сряда /
Балансирана баница с пълнозърнести кори, яйце с преобладаващи белтъци, нискомаслено кисело мляко, пармезан, кашкавал и прах от карфиол
Крем супа от пилешко „Дюк“, зеленчуци и куркума
Спаначена салата с конкасе от цветни чушки, царевица и гриловано сирене „Добрев“ лайт
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Шоколадови миниатюри с лешници и фурми
ВЕЧЕРЯ
Агнешки наденички, поднесени с мус от картофи, целина и пъщърнак
КЪСНА ЗАКУСКА
Овесен кейк с гъби, кашкавал – лайт и сусам
5.11.20 г. / четвъртък /
ЗАКУСКА
Баба гануш – мус от патладжан, сусамов тахан, лимонов фреш и идея чесън с пуешко шунка, варено яйце и сухарче върху свежа рукола
ОБЯД
Супа с пуешко и кокосово мляко, гъби и зелен боб
Пъстра салата с пресен кориандър и сусам, червено зеле, моркови, тиквички, червени чушки
Пълнозърнест сухар
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Тарт татен – мини ябълков пай с пълнозърнести кори, пресни ябълки и ГХИ масло
ВЕЧЕРЯ
Скариди изи-пил върху богато ризото със соев сос и нискомаслена сметана
КЪСНА ЗАКУСКА
Мъфини с праз, сирене и финал от мак
6.11.20 г. / петък /
ЗАКУСКА
Яйчен мус с цедено мляко и сушени домати, селъри, червена чушки, портокал и въглехидратен хляб.
ОБЯД
Тиквена крем супа със свинско месо
Свежа млечна разядка със зелена ябълка, краставици, червено цвекло и орехи
Пълнозърнест сухар
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Бисквити със сусамов тахан и фурми, извара и ванилов финал
ВЕЧЕРЯ
„Панирани“ пилешки филенца с фалшиви пържени картофи и тиквички
КЪСНА ЗАКУСКА
Смути с морков, ябълка и шам фъстък
Шоколадово нискомаслено мляко с овесени трици и лешникови ядки