16.11.20 г. / понеделник/
ОБЯД
Пуешка супа с гъби, пресен лук, кокосово мляко и куркума
Салата с чери, краставици, моцарела с марокански кус-кус и босилково-ментово овкусявне
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Бонбони „Шоколадов банан“
ВЕЧЕРЯ
Фритата с грах и царевица, батат, червени чушки и маслини, завършена с грана падана
КЪСНА ЗАКУСКА
Лимоново пилешко филе с мента и черни маслини, сливи
17.11.20 г. / вторник /
Ябълково нискомаслено мляко с овесени трици, златни стафиди и печени орехи, лек финал на канела.
ОБЯД
Спаначена с фиде и сирене „Добрев“ лайт
Салата от розички броколи, моркови, царевица, прах от бадеми и йогурт дресинг с Грана Падана и сладко кисел сос.
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Овесен сладкиш с фурми, стафиди и масло
ВЕЧЕРЯ
Мусака с телешко мляно месо, целина и картофче
КЪСНА ЗАКУСКА
Маслинова извара с крекери
18.11.20 г. / сряда /
Чушков кейк с овесени трици, яйца с преобладаващи белтъци, нискомаслени кисело мляко и сирене от млекарници „Добрев“, слънчогледови ядки и студено пресован зехтин.
Тиквена крем супа с джинджифил
Салата „Табуле“ с ечемик и сирене „Добрев“ лайт
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Чийзкейк със сини сливи и бадеми
ВЕЧЕРЯ
Телешки кюфтенца с корнфлейкс и пармезан, със студена гарнитура от мачкан картоф с кисели краставички и зелен фасул с копър и микс от подправки
КЪСНА ЗАКУСКА
Мъфини със сирена, сусам и броколи
19.11.20 г. / четвъртък /
ЗАКУСКА
Домашната ни шунка, нискомаслен кашкавал „Добрев“, яйце и маслини върху рукола, пълнозърнест хляб с изобилие от ядки и портокал
ОБЯД
Класическа пилешка супа
Шопска салата
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Медено-портокалов крем с праскови и чия
ВЕЧЕРЯ
Сьомга филе с ризото от императорски ориз с тиквички, аспержи, морков, грах и дъх на мента
КЪСНА ЗАКУСКА
Овесена бисквитка със сирене, кашкавал и ГХИ масло
20.11.20 г. / петък /
ЗАКУСКА
Млечен дип с цедено мляко и нискомаслено сирене, завършени с бадеми, ръжен хляб, краставици с копър и ябълка
ОБЯД
Крем супа от бамя с грах
Кюфтенца от пилешко „Дюк“ и карфиол, поднесени с горчичен йогурт сос
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА
Млечен шейк с банан, шоколад и лешници
ВЕЧЕРЯ
Бавно готвено свинско месо, гарнирано с пюре от тиквички.
Черно грозде
КЪСНА ЗАКУСКА
Овесен кейк с пуешко и кисели краставички
ЗАКУСКА за 21.11.20
Карамелено нискомаслено мляко с овесени трици и лешникови ядки