За нас

За ZChef

ZChef е екип от професионални ресторантьори с дългогодишен опит в готварството и приготвянето на апетитни ястия. Ние сме уверени в ползите и полезността на зоновото хранене, защото избрахме да извървим пътя към Зоната. Превърнахме хранителния режим на Зоната в начин на живот, в грижа за себе си и в свое предимство. Така не само повишихме ефективността на телата си, но и променихме собствения си възглед към правилното хранене. Ние успяхме да преобразим здравословната храна във вкусно удоволствие за небцето. Нашата кухня предлага разнообразни балансирани менюта, съобразени с българските хранителни вкусове и разработени, спазвайки изискванията на зоновия режим.

Още Хипократ е казал: “Нека храната бъде твоето лекарство и твоето лекарство бъде твоята храна!“.  Без значение дали осъзнаваме или не, с всяко хранене ние предизвикваме хормонална реакция в тялото си. Гениалността на хранителния режим, разработен от д-р Сиърс, е да обясни по разбираем начин именно тази реакция. Той открива достъпен и приложим начин на хранене, който подържа хормонален баланс. Стъпките към Зоната обаче се оказват не толкова леснопостижими за мнозина. Именно затова реализирахме нашата зонова кухня.

Концепцията на ZChef e да приготвя ежедневна храна, следвайки стриктно правилата, насоките и съветите на д-р Сиърс. Идеята ни е да покажем на практика приложимостта на всичко написано в книгите му и да инспирираме повече хора да се научат да се хранят здравословно у дома спрямо зоновите изисквания. Ние сме подкрепата, на която можете да разчитате в началото на своето усвояване на режима и сме тук винаги, когато имате нужда от някой, който да Ви поглези или облекчи напрегнатото Ви ежедневие.

Основател на ZChef е Катя Божкова. Тя наследява ресторантьорската професия от родителите си и още от дете е наясно с тайните и правилата на успешния ресторантьорски бизнес. Повечето хора, които я познава я свързват с основаването на една от най-успешните вериги за хранене „Happy Sushi“. Впоследствие работи като консултант на много фирми и компании, свързани с ресторантьорството.

Срещата ѝ със Зоната и зоновото хранене не е случайна. Катя обича предизвикателствата, а съдбата помага на смелите. Силно заинтригувана от принципите на зоновото хранене, тя започва да експериментира първо върху себе си, а след това върху семейството и близките си. Резултатите са впечатляващи – загуба на наднормено тегло, подобрение на общото здравословно състояние, физическата активност и външния вид. Катя не спира дотук. Нейната основна цел е да успее да създаде нова нагласа към здравословното хранене като вкусно преживяване, защото то може да бъде именно такова. Вдъхновена от реалните благотворни ползи на зоновото хранене, тя създава ZChef.

За всеки готвач, ресторантьор трудностите пред които е изправен всеки ЗОНУВАЩ са неразбираеми.

Да смяташ грамажи с лекота, да измислиш и си представиш ястието по зададени грамажи е призвание и лекота.

И когато един ресторантьор вярва, разбира и живее в ЗОНАТА, логично продължение на нещата е да се стигне до ЗОНОВА КУХНЯ.


Copyrights © 2017 Z-Chef.bg. All Rights Reserved.
Developed by