Услуги

ZChef e първата кухня в България, която приготвя разнообразна и вкусна храна, съобразена с изискванията на Зоновото хранене и я доставя директно до Вашия дом или офис.

Ние сме наясно, че свободното Ви време е ценно и ограничено, затова предлагаме следните услуги, съобразени с персоналните Ви нужди:

1. Приготвяне и доставка на цялостно стандартно дневно меню

Базовата цена на целодневно меню е 34.90 лв. на ден за 9 блока, разпределени в пет хранения: закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря и късна закуска.  Всеки следващ блок е с оскъпяване 3.00 лв. При попълване на въпросник от секцията заявка в сайта връщаме отговор с протеиновата нужда и респективно броя на блоковете на ден. 

Менютата се доставят между 9.30 и 11.30 часа през делничните дни, а ако нашата кухня се намира на удобно за Вас място, бихте могли да получавате храната си от нас и да не ползвате услугите на доставка. Цената за доставка е между 2.90 лв. и 4.90 лв. в зависимост от зоната в която попада адреса. 

2. Приготвяне и доставка на обяд и следобедна закуска

Обядът и следобедната закуска са най-трудни и неудобни за изпълнение за всички, които са избрали да се хранят в съответствие със Зоната. ZChef предлага доставка на обяд - 3 блока и следобедна закуска - 1 блок на цена 13.90 лв. 

Тази опция за доставка на храна се превърна в последващ избор на наши дългосрочни клиенти, които усвоиха приготвянето на храната в къщи и чрез нея обезпечават двете дневни хранения извън дома или в офиса.

3. Избор на отделни хранения от седмичното ни меню.

Това е услуга, която дойде от самосебеси след изпълняване на желания на наши клиенти във времето. 

Всяка сряда до обяд менюто за следващата седмица е качено на сайта и страницата ни във Фейсбук. От него може да се направи избор на някой конкретен ден, на непълни дни или отделни хранения в количества избрани от клиента. В рамките на деня може да приемем поръчки, потвърждения или нови записвания. Цената тогава се формира на блок - 3.90 лв.  и съответният им брой. 

4. Асортимент от едноблокови сладки и солени зонови изкушения

Него може да разгледата както на сайта, така и на страницата ни във Фейсбук. Тъй като това са артикули приготвени при поръчка работим по следния начин. Доставяме от вторник до петък заявка дадена предходния ден до 12.00 часа на обяд. Заявки приемаме на телефон.

5. Зонови консултации, режими и пакети

- "Запознаване със Зоната". Подходящ за всеки, който не би могъл да отдели време да се запознае с живота в Зоната или е срещнал трудности в пълното разбиране на книгите на Д-р Бари Сиърс. Препоръчваме тази услуга и на всеки, който би искал да започне хранене със ZChef, за да бъде наистина наясно какво е Зоната и как бихме могли да сме полезни.

- Пакет „Усвояване на Зоновото готвене“ с една консултация. Услугата е подходяща за Вас, ако сте щастливец, който е убеден в ползите да живееш в Зоната и бихте могли да отделите достатъчно време за самостоятелно приготвяне на храната за семейството си или бихте искали да персонализирате режима, спрямо собствените си нужди и предпочитания. Този пакет е полезен на тези, които са добре запознати с режима и имат нужда от някой, който да им даде инструменти и разяснения за неговата специфика, както да им предложи съвети и да помогне при трудностите, които могат да срещат в ежедневието си.

- Пакет „Усвояване на Зоновото готвене“ с четири индивидуални консултации. Освен всичко гореописаното в графика, на нашите срещи ще можем да разработваме заедно рецепти, както и да получавате готови такива. Ще отговаряме на всички въпроси, които са се появили в периода на самостоятелното Ви приготвяне на храната. И не на последно място – можете да разчитате на мотивация и подкрепа за Вашата промяна в навиците и начина Ви на живот.

- Пакет „Зоната-началото“. Пакетът е разработен за тези, които не са от гр. София или не биха могли да се възползват от приготвената от нас храна. Той предлага разработено седемдневно меню с точни грамажи и лесен начин на приготвяне. Към този пакет можете да добавите меню за втора седмица.

За всеки готвач, ресторантьор трудностите пред които е изправен всеки ЗОНУВАЩ са неразбираеми.

Да смяташ грамажи с лекота, да измислиш и си представиш ястието по зададени грамажи е призвание и лекота.

И когато един ресторантьор вярва, разбира и живее в ЗОНАТА, логично продължение на нещата е да се стигне до ЗОНОВА КУХНЯ.


Copyrights © 2017 Z-Chef.bg. All Rights Reserved.
Developed by